Kopanina – časovka do kopce

08.10.2005

 

účastníci:

Anděl

Bigmig

Fajglson

Hynault

Indurain

Jirka

Beruška

Robert

Soused

Svorada

Vlk

Vyhup

Zvary

 

doprovodný tým:

Bigmig’s team Blanka, Jéňa a František

Pohl’s team Eliška a Jindříšek

Soused’s team Martinka, Matýsek

Jestřáb, Miki

 

Co nás čekalo: délka 4,3km, převýšení 128m, průměrné stoupání 3,4%

 

Komentáře účastníků:

 

 

Bigmig

Poslední letošní časovka mě zastihla ve velké pohodě. Po té co se mi podařilo před 14dny v tréninku zajet čas 10:01 jsem se vysloveně těšil, jestli se už konečně dostanu pod 10 min. Hlídání dětí nám tentokrát zajistila Blanka, takže jsme se mohli soustředit jen na závod. Díky moc ještě jednou.

V 8:30 vyjíždíme s Andělem na zahřívací kolečko Zmrzlík, Ořech, Třebonice a zpět. Anděl sice remcá, ale ví moc dobře jak je důležité se před časovkou pořádně prohřát. Naštěstí je teplý podzimní víkend, takže se jede parádně. Napodruhé už za Zmrzlíkem stáčíme ke Kopanině na start. Několik málo Šlapek už na nás čeká. I rekonvalescent Miki se přijela podívat. Těší mě, že Vyhup přijíždí včas, takže by neměl mýt tentokrát problém se startem. Poté co odhazujeme pár věcí do Zvaryho auta se objevuje i Jestřáb s tím že nejede, ale bude fotit. Mezitím Vyhup dostává nápad si trasu ještě projet. Radím mu ať nezmešká. Řadíme se na start a postupně podle roštu startujeme. Vyhup nikde. Mám tedy před sebou Anděla o minutu.

Jedu nějak moc v pohodě. Nevím čím to je, ale nechce se mi vůbec věřit že je to časovka. Chtěl bych se víc zmáčknout, ale když vítr fouká do zad takovou rychlostí, není důvod. Tajně jsem doufal, že zajedu čas pod 10, ale byl z toho čas pod 9. Řekl bych s nedovolenou podporou větru. J

Zpátky dolů jedeme se Zvarym a hodnotíme sezónu. V tom se za zatáčkou vyřídí Vyhup a křičí: „Už jedůůůůůů“ Ano. Jako poslední vyrazil na trať a musel nám to sdělit. Je vidět, že mu Šlapky svědčí, za tu sezónu se neuvěřitelně rozpovídal. J. No hlavně že tentokrát neplatil za trénink jako na B2O.

Chumel Šlapek se domlouvá, že zajedeme někam na oběd. Zvary jede s námi autem. Rozhodli jsme se pro Zbuzany, protože ve Vořechu nebude volno ani jídlo na úrovni. Volba to byla perfektní, protože když jsme to rozpustili, tak se teprve začalo vyhlašovat. Anděla zastihla první letošní KPO bedna na toaletě, takže jsem málem musel jít převzít ženskou kategorii. Naštěstí se vše stihlo. Bonbónkem byla soutěž družstev, kde jsme byli na závodě druzí a celkově v poháru třetí. Díky všem za nádherný zážitek.

 

 

Jirka

Jeste ze jsem byl odpoledne ryt zahradu a zaslouzil si tak alespon polevku. Za predvedeny vykon na kole jsem si nezaslouzil nic. Pritom jsem se opravdu snazil (mj. slo o treti misto v teamech) a nemel jsem se na co vymlouvat, ale proste to neslo. Tentokrat jsem vsechny sve tradicni soupere nechal daleko pred sebou. S uraganem v zadech neslo neudelat osobak, ale zatimco ostatní se zlepsovali o minuty, ja jen o par sekund.

Krome gratulace celemu teamu, velka gratulace Vyhupovi (2. místo celkove i na kazdem zavode, ktereho se zucastnil ve starcich. A to za fenomenalnim J.V.) a Bigmigovi. Ten ma smulu, ze sezona konci. Jeste jeden dva mesice a vyhraval by snad celkove.

Simona jela v pohode. Bohuzel prohrala souboj se svymi souperi, zvlaste s K.K. (neplest prosim s uplne jinym K.K.), ktery se na predchozich zavodech vyhybal prime konfrontaci, a tentokrat prijel skvele pripraven.

 

bVýsledky Šlapekb

Celkové výsledky z Kopaniny

Celkové výsledky za rok 2005

µFotodokumentaceµ

Celkové výsledky poháru

Diskuze

 

6 Historie 6

2003    2004