Kladenská klika

 6.11.2005

 

účastníci:

Diablo

 

hosté:

 

doprovodný tým:

 

 

Co nás čekalo: 11 kontrol v okloí Kladna, mapa

 

Komentáře účastníků:

 

Diablo 

Za mírného mrholení jsme s Petrem Svobodou úspěšně absolvovali náš první MTBOrientační  závod. Hned první kontrolu  (č. 3 – viz mapa) jsme díky tomu, že nebyla zcela přesně zakreslena  nedohledali. Pak to šlo jak po drátkách. Jednička, dvojka, čtyřka (viz mapa). Projeli jsme Lhotou (přes námměstí kudy se jezdí Lhotské okruhy) Pětku jsem „takticky vynechali“  sebrali šestku a sedmičku, vrátili se pro pětku – zde jsem musel potokem, protože mé hřeby na tretrách klouzali na mokrém dřevu lávky jako na kluzišti.  Přez Bezděkov a čerstvě rozorané pole na osmičku  a rychle do Malých Kyšic pro devítku. Po analýze situace jsme se rozhodli pro taktickou variantu dojetí v limitu a tudíž vynechání desítky a jedenáctky. Časová ztráta způsobená dlouhým hledáním trojky hned na začátku spolu s „taktickým“ návratem pro pětku představovala příliš velkou ztrátu.

 

Rychle zpátky na Kyšice a Braškov  do lesíka ( toho prvého nikoli do chybně na mapě zakresleného druhého)  - u Velké Dobré a zpátky do Kladna. Při výjezdu od poslední kontroly zjišťuji prázdné zadní kolo. Zkoušíme jen dohustit ale nejde to. Takže kolo ven, vytáhnout trn, vyměnit   duši  a PUMPUJ, PUMPUJ, …. Vzomínáte? Transbrdy.  A honem do cíle. Dojíždíme  7 a půl minuty před limitem.

 

Nevyhnuli jsme se několika chybám, způsobených nezkušeností. Přesto jsme spokojeni.  Mně osobně se MTBO jako další forma cyklistiky líbí, protože to do ní přináší další rozměr.  Celkové deváté místo a šesté v kategorii je nezpochybnitelným úspěchem.

 

bVýsledky Šlapekb

Celkové výsledky

Diskuze

µFotodokumentaceµ

M Profil  DiabloM