Hodnocení sezóny 2004

Nejzajímavější okamžiky, nezapomenutelné vzpomínky očima členů

(řazeno podle abecedy)

 

Bigmig

 

Již delší dobu mám takovou chuť napsat článek, který by zhodnotil sezónu pohledem časovek, maratónu a jiných závodů, ale dostal jsem se k tomu až teď. Ono je to možná dobře, alespoň už má člověk s odstupem času chladnou hlavu.

Měl jsem před sezónou 2004 takovou vizi odjet všechny závody velosérie a všechny časovky. Byla to dost odvážná myšlenka, ale nakonec se mi to skoro podařilo.

celý článek

 

Kolíkáč

 

Konec sezóny nastal a tak nezbývá nic jiného, než začít bilancovat. Myslím, že žádný z nás nepředpokládal, že se virus jménem „Vinohradské Šlapky“ takovou silou začne šířit v poli amatérské cyklistiky. Začalo to už v zimě výrobou dresů, které si díky Sousedově perfektnímu grafickému návrhu objednali všichni aktivní členové a předznamenalo to ty nezapomenutelné oranžové vláčky na časovkách KPO. Členové se rozdělili na dva tábory: „časovkáře do kopce“ a na ty „co jezdí a závodí, kde se dá“.

celý článek

 

Šemík

Zmítán pracovními povinnostmi, nezapojuji se poslední dobou ani do diskuze, ale shrnutí bych napsal rád. Jako vyjukaný nováček v cyklistickém pelotonu sezónu nehodnotím z takového nadhledu a tak komplexně jako naši lídři, ale vyhodnotím spíše svou měnící se výkonnost a své chyby.

celý článek