Zbraslavská osma - MTB

17.04.2005

 

účastníci:

El Diablo

DaniElAngelo

 

 

Co nás čekalo: 7 okruhů - každý o délce 1143m

 

Komentáře účastníků:

 

 

El Diablo

Poté co jsem kvůli chřipce musel vynechat První šlápnutí, časovku v Chýni i časovku do kopce v Třebotově přišel na řadu víkend 16. a 17. dubna se dvěma MTB závody.

17.4.2005 jsem vyrazil i se 7 letým DaniElAngelem na MTB závody Zbraslavská 8sma. Závod dětí se jede na cca 400 m okruhu. Po prohlídce trati jako druhá kategorie v pořadí odstartoval i Danův závod. Neodstartoval nejlépe, ale pak se hnal kupředu a předjížděl jednoho za druhém až na konečné třetí místo z kluků se zrátou 2 sekund na vítěze. Po vyhlášení vítězů následoval start kategorie Masters. Jelo se na 7 okruhů (každý o délce 1143 m) z počátku po louce do rokle, z rokle, mírně do kopečka po louce, znovu do rokle a nahoru na louku a za zatáčkou do cíle.  Na rozdíl od loňského podzimu (po němž jsem se rozhodl ke koupi opravdového horského kola) jsem si vychutnával i technické sjezdy do rokle. V jednom ze stoupání jsem opět potvrdil kvality cyklisty chodce a vybíhal ho rychleji než mnozí jezdili.

Pěkný závod i atmosféra. DaniElAngelovu umístění jsem se bohužel ani nepřiblížil a skončil celkově  23. Oproti podzimu však v podstatně lepším čase (loni 27:11, což bylo kolem 150. dosaženého času absolutně – tentokrát 23.19, což je na dohled první stovky na 111. dosaženým časem historicky, 4 minuty jsou mimochodem více než JEDNO KOLO!. )

 

bVýsledky Šlapekb

Celkové výsledky ze Zbraslavy

M Profil M

Diskuze