Řevnice - časovka do kopce

17.09.2005

 

účastníci:

Bigmig

Diablo

Hynault

Jirka

Vlk

Vyhup

Zvary

 

doprovodný tým:

Miki, Beruska, La Zorra

 

Co nás čekalo: délka 5,5 km, převýšení 300m, průměrné stoupání 6%

 

Komentáře účastníků:

 

 

Bigmig

Tradiční královská časovka mě nezastihla v úplné pohodě. Přeci jen po Králi jsem utržil pár ran, které ještě nebyly ok. Nicméně jsem si říkal, že vynechat takový závod nemůžu. Od Karla Stárka jsem nasadil novou přilbu a do Řevnic jsem si jel pro nové brýle k Martinu Štorkovi. Ráno jedem s Jirkou a Gejzou od Kopaniny, Vlka jsme se bohužel nedočkali, celkem v klídku. Je docela zima, naštěstí neprší.

Na startu nás překvapilo, že už zaregistrovaný Gejza jede domů za rodinou. Z takových maličkostí se zde nestřílí a tak si číslo rovnou nandal opožděně přijíždějící Vlk.

Postupně dorážejí i Vyhup, Zvary, Diablo a Hynault a doprovodná Miki, která se ihned přeorientovala z cyklistky na fotografku a časovku nám zvěčnila. Málem bych zapomněl že na startu byl také samozřejmě Kolbaba.

Hned po startovním výstřelu mi nějaké auto zatarasilo cestu, tak jsem si zastartoval dvakrát. Pak mě překvapilo, že dojíždím po 500m Diabla, který jel minutu přede mnou. Dal časovkou jasně najevo, že ho tento víkend čekají ještě dva závody a na tom prvním se nehodlá odrovnat. Následující zatáčka patří Zvarymu, který jede svojí klasiku a v zatáčce třetí mě předjíždí Vyhupovo F1. Hotovo.

Těsně před vrcholem se mi daří dojet i předjet Vlka. Jsem v cíli ani nevím jak. Jedna z delších časovek utekla fakt velmi rychle. Spokojen mohu být asi spíš s výsledkem než z časem.  Hynault s Kolbabou jedou později, tak na ně čekáme v cíli. Kolbaba vypráví o novém sporttestru, ale to už je jiný příběh.

 

 

Kolbaba

Časovka zkrátka bolí a tahle mě bolí nějak víc, protože jsem se fakt neflákal a protože jsem si v Lídlu koupil se slevou sporttestr, co umí průměrnou, tak teď za 399,- mám průměrný tep 173, akorát co s ním, když jsem jel, jako bych měl přívěs s basou piv, jako ti hoši na Šumavě, ale ani to pivo nebylo, zřejmě po Králi došlo, pivo i síly, viď Diablo, taky nic moc, aspoň že Víťa zabojoval, kdyby byl Šlapkou, tak by vyhrál o 3 vteřiny, i když jel Vyhup, jenže my ho neprodáme, protože Kladno si svůj dorost hýčká a prodává pak za velký prachy rovnou za móře, Jágra třeba, v našem případě změníme nejspíš céefcé za céescé, což není kandidát věd ale Bassisti, takže se mějte hezky a Stodůlky nejedu. M.

 

bVýsledky Šlapekb

Celkové výsledky z Řevnice

µFotodokumentaceµ

Diskuze

 

6 Historie 6

2003    2004