Přes dva kopce - Jedomělice - MTB

16.04.2005

 

účastníci:

El Diablo

 

 

Co nás čekalo: délka 52 km, převýšení cca 900 m

 

Komentáře účastníků:

 

 

El Diablo

Poté co jsem kvůli chřipce musel vynechat První šlápnutí, časovku v Chýni i časovku do kopce v Třebotově přišel na řadu víkend 16. a 17. dubna se dvěma MTB závody.

16.4.2005 jsem v 11:30 stál se svým novým Mobsterem na startu závodu Přes dva kopce v Jedomělicích. Počasí bylo téměř ideální. Při prvním okruhu Jedomělicemi to bylo trochu adrenalinové díky pár plašákům, co se cpali dopředu, ale po prvním kopečku se všichni zařadili tam kam měli. Pak už to jelo s kopce, kopce, přes lesy a meze. Kopce rozhodně nebyly jen dva. Tepovka se držela docela vysoko, snad kvůli doznívání nemoci, nebo že by to tak na MTB bylo. Uvidíme při dalších akcích.

Poměrně v pohodě jetý závod trochu zkazilo malé zabloudění, kdy jsme celá skupina sjela z kopce až dolů pod les místo toho, abychom zahli doleva do mírného kopce. Následoval výšlap pěšky zpět na trasu, kde už tlačili i ti co jeli dobře. Zde jsem opět potvrdil, že mezi cyklisty chodím první ligu, protože jsem jich nechal dost za sebou – Šemík by mohl vyprávět. Pak ještě párkrát nahoru, dolů a 3 km závěrečné silnice, brána vítězů (vítězové bohužel už na guláši) a já v čase 2:37 po 52km v cíli na 35. místě bez rozdílu kategorií.

 

bVýsledky Šlapekb

Celkové výsledky z Jedomělic

M Profil M

Diskuze