Černolice - časovka do kopce

24.09.2005

 

účastníci:

Anděl

Bigmig

Diablo

Jirka

Kolíkáč

Soused

Vlk

Vyhup

 

doprovodný tým:

Bigmig’s team Jéňa a František

Kolikac’s team Káťa s dcerou Veronikou

Miki

Pohl’s team Eliška a Jindříšek

 

 

Co nás čekalo: délka 4 km

 

Komentáře účastníků:

 

 

Bigmig

Černolice musím nutně začít v pátek večer, protože jsem si dal v rámci tréninku na časovku roku  - Kopaninu. Jak mi občas někdo říká. „Jedeš jako hovado“ jsem si dal 2G a po 111km lehkého protáčení v nohách dorazil pod kopec. Bylo teplo a zřejmě i velmi příznivé počasí, tedy vítr v zádech, protože jsem se nestačil divit, když mi budík zastavil na 10:01. Tedy cca ˝ minuty osobáček. Večer mě pak trochu bolely nohy až jsem si říkal, jestli jsem to nepřehnal.

Ráno vstávám před osmou a vědom si toho že jedu s dětmi autem jsem nasadil zimní oblečení a dal Zmrzlík s Třebonicema. Bylo nádherně, ale zima. Zahřál jsem se ale dobře, a cítil jsem, že by to mohlo dnes jet.

Černolice patří k těm časovkám, které jsou podobně jako Loděnice, Hlásná, či Koledník velmi prudké a to mi vyhovuje. Po příjezdu na start si ještě jedu projet část trasy s Kolíkáčem a Sousedem, ale musím se rychle vracet, protože Anděl má hned číslo 7 a budu muset hlídat děti. Naštěstí děti, tedy Bigmig’s team a Pohl’s team, se tak nějak hlídají sami. Spoiler od jednoho auta naštěstí vydržel J.

Anděl to má za sebou a zajela opravdu skvělý čas. Kolíkáč už se potí, Soused, Diablo a já přicházím na řadu. Spodek trasy je nepříjemně rozmlácený, ale jak se to začne zvedat, zlepšuje se asfalt, a začínám být v klidu. Za odbočkou na Řitku už vidím Diabla a jede o poznání lépe než Řevnici. Přichází trochu volnější pasáž, kterou se snažím vydýchat, ale nezpomalovat. Před odbočkou do Černolic už vidím Souseda. Je to další vzpruha, protože silnice je velmi nerovná a nepříjemná a vidět človíčka v Sousedově formátu spíš člověka povzbuzuje k výkonu. V obci bohužel přesně nevím, kde je cíl. Pomáhá mi Kolíkáč, který stojí na cílové rovince a fotí. Dávám do toho ještě zbytky sil a pádím skoro až někam k lesu. Jsem spokojen, dal jsem do toho vše. Tajně jsem doufal v bednu, ale konkurence byla dnes silná, takže i prodloužená bedna je určitě úspěch. Snad příště. O to větší radost mi způsobil Anděl, který šokoval nejel Šlapky svým druhým místem. No zase mám doma o jednu medaili míň. J

 

bVýsledky Šlapekb

Celkové výsledky z Černolic

Celkové výsledky za rok 2005

µFotodokumentaceµ

Diskuze

 

6 Historie 6

pro Šlapky premiéra 2005