Reporty z tréninků

červenec až prosinec 2005

 

 

bigmig, Čec 7, 2005 08:29:25

Vcerra jsem se konecne zase dockal vyjizdky s Andelem a musim uznat, ze uz to neni s ni lazo plazo. Po rovinach a z kopce ani nemluvim, ale do kopcu uz nabira jen minimalni ztratu.

Jeli jsme vyzkouset 4. a 5. casovku KPO. Nejprve sme sjeli Karlikem do Dobrichovic a pak dali Vsenory. Je to prijemna trat, cekal jsem ji narocnejsi. Nemeril jsem sice cas, ale Andel 12:09 na 3.7km. Pak sme sjeli z Cukraku dolu na Lipence a na Cernosice. Dali sme Roblin, coz je nadhernej kopec. 6km Andel 17:50, ja 15:40. Jel jsem v klidku, spis si otestovaval sklon a promejslel prevody. Dal jsem Andelovi minutu fora a pak jsem ji zaboha nemohl dojet  musel jsem se trosku zmacknou a az v Robline u ty trafacky jsem ji predjel. To uz nam ale krapalo do cesty. Zaverem jsme jeste dali pulku okruhu POS a v Rudny najeli na starou Plzenskou, abysme to trochu rozjeli. Natoceno 66km, prumer 24.6km/h coz me Andel prijemne prekvapil, zvlast, kdyz jsem se dost vozil za nim 

 

 

Kolikac, Čec 21, 2005 20:43:18

Trenink na Krivoklatsko se povedl. Pocasi idealni, zadne velke vedro, jedine vitr, ktery nas nejdrive brzdil, ale pak hnal zaslouzene do Prahy ...

Lupli jsme si rano v 7,00 hod. Roblin, ja ho zajel za 17:30 pri tepech do 160, prece jenom unava z Beskyda byla jeste citit, ale je to nadherna trat, zadny velky prdaky. Dalsi cast trasy se nesla v duchu: "Po trasach zavodu". Prejeli jsme, prekrizili nebo jen tak lizli, jeli po smeru nebo v prostismeru po trasach nasledujicich zavodu: Radotin II, Trebotovka, CFC vrchy, Krivoklatske peklo, Brdsky Svih, Brdske dvoukolo, Revnicak, Karlik. No proste paradni trasa, Honza me protahl silnickami, ktere mu ukazal Honza Adamek, to Krivoklatsko je nadherny, lesy, vyhledy na Berounku, serpentiny jako nekde v Alpach, stale nahoru a dolu, dojeli jsme az za Skryje a pak se nam zastesklo po Radaru nad Hostomicemi, ktery jsme nakonec tez zdolali. Jeli jsme naprostou pohodicku, zadny zavodeni ... presne to jsem potreboval, zase si po dlouhe dobe kolo jen tak vychutnavat a za nikym se nehonit. Dukazem toho je prumerny tep 118. No a nakonec nam to ukazalo 232km ... dostal jsem novou chut do cyklistiky ... Diablo a Bigmigu jeste to nevzdavam !!!!

 

 

Šemík, Čec 24, 2005 17:57:15

Tak asi pár dní budu trochu těžko chodit. Plán lehce rozjet ztuhlé nohy po sobotě skončil hned kousek za Masečínem, Honza štípnul v jedné díře ráfek a Kolíkáč ve snaze dodržet doma daný slib opřel se do pedálů jako blázen. Plandal jsem za ním v závěsu skoro celou cestu. Hrůza ale skoro 90km 28 průměr se počítá. Pro mě velmi vydařený víkend.

 

 

IgorJ, Čec 25, 2005 09:47:55

Tak v Sobotu jsem tu Posazavskou stezku projel. Zacal jsem v 7:00 v Praze a v 17:00 jsem byl ve Zdaru nad Sazavou Byl jsem trosku zaskocen, jak je tezka: rozbity asfalt, absence znaceni, celkove prevyseni 2955 m na 210 km (profil prikladam). Opravdu jsem se toho uzil, porad mne taky pohanela myslenka, ze musim byt v cile do 17:30, pak uz odtamtud nejede zadny primy vlak, do ktereho se smi s kolem. Prumernou rychlost jsem nevytahl ani na 22, ale dost se na tom podepsal fakt, ze skoro na kazde krizovatce jsem se musel zastavit a podivat se do mapy (znaceni za posleni dva roky je fakt skoro zruseno). Ale trenink musi byt tezky, ze jo? Jinak se budou zdat prilis tezkymi zavody.

 

 

Hynault, Čec 25, 2005 12:26:37

Jak tak čtu vaše zprávy, zjišťuji,že tréninkové dávky mnohých šlapek, jsou na úrovni profi týmů na TdF. Nebudete tým Vin.Šlap. profesionalizovat?Na TdF bude bez Lance menší konkurence.

Hledám sponzory nebo tým, kde bych mohl dělat alespoň nosiče vody(tak do 5l na krátké trati) a živit se už konečně něčím jiným než jenom prací. Abych smazal kilometrové manko za poslední 2 měsíce, pokusil jsem se v neděli obhlédnout Křivoklátsko-Kolíkáči maš pravdu-je to nádhera-není třeba jezdit do Alsas, i když tam jsou kopce trochu delší a silnice lepší. Zvolil jsem trochu rovinatější trasu přes Rakovník, Skryje, Beroun, ale i těch 160km bylo pro mou starou rozlámanou kostru dost(smekám před vámi maratonci, s tréninky přes 200km) dál už vám tu vodu nepovezu.Pozdrav všem Šlapkám. Saluti a tutte Pedivelle!

 

 

bigmig, Čec 28, 2005 21:28:53

Tak se neomlouvejte, ja jsem dnes vyrazil s Hankou na opravdu lehky trenink  171 / 26. Dali jsme Pruhonice - Herink - Sulice - Jilove - Davle - Mnisek - Klinec - Zbraslav - Modrany a ja do Bechovic. Faktem je ze jsem byl nekolikrat vyskolen v kopcich, ale snad to neni ostuda od prvni damy amaterske cyklistiky. Zkratka jsem hral druhe housle, ale uvisel jsem. Bylo neuveritelne vedro 5 piv a 2 koly hovori za vse. Nadherny zazitek, super trasa, jsem urvan, diky, jdu spat  

 

 

Vyhup, Čec 30, 2005 12:41:06

Jen něco malinko k minulé neděli, kdy jsem chystal větší porci km. Plán byl 300 což se mi povedlo do puntíku, při návratu jsem 20 metrů před cedulí Říčan třístovku chytnul a protože jsem grogy nebyl protáhl jsem čas na rovných dvanáct hodin (to pro inspiraci Gejzovi) a přitočil jsem ještě 30 km. Takže rekordík jsem si splnil. Jinak: 330km, průměr 27,5 nastoupáno 2800m za dvanáct hodin, z toho v tom je 40 minut přestávek na jídlo. Jinak byl čistý průměr 29,4 . Jen vítr mne zlobil. A poslední stovku mi docela i hrabalo. Příště už sám asi ne, někoho zlomím.

 

 

Šemík, Srp 1, 2005 10:44:17

A když už píše BM o pátku, přidám něco o neděli. Sobotu jsem odflákl, foukal vítra mě to nebavilo 115km bylo hodně pod plán ale neděle byla super. Domluvil jsem se s BM na společném tréninku z Rakovníka. Asi po 40km jsem tam taky dorazil, poslal SMS a ani jsem nestihl zaplatit pivko a BM dorazil taky. Dali jsme ještě jedno točené na náměstí a vyrazili směr Křivoklát. Kdo zná, pěkné stoupání z Rakovníka, pak po trase CFC taky samej kopec. BM se šetřil a nechal mě určovat tempo. jel jsem co jsem potřeboval, žádný flákání, tep 160-170, nádhera. Před Sýkořičákem jsme přidali ještě dvě pivka a celkem svižně pokračovali dál. Nádherný trénink, pěkný kopečky, dobře jsme pokecali, 120km avg skoro 25. Povedený víkend.

 

 

bigmig, Srp 1, 2005 11:38:37

Ja jen doplnim, ze jsem do Rakovnika vyrazil z Plzne - Vejprnic pres Mesto Touskov na Kaznejov, Plasy a Kralovice a pote na Jesenice a Rakovnik. Nadherna cesta borovicovymi lesy a velmi kvalitni silnice prakticky bez aut. Prijemne pocasi okolo 25st. Profil temer jak Vysocina. Dlouho jsem mel 27.5 km/h, ale pres Krivoklatsko jsme museli zakonite slevit. Celkem 158km a 26km/h a hlavne jsem rad ze se Slapky muzou domluvit i na takhle nestandardnim treninku. Zaviodim Matesovi co jezdi na kole do Plzne, jaky ma nadherny treninkovy podminky.

 

 

bigmig, Srp 9, 2005 23:27:37

treninky srpen nam nejak vadnou, tak se to pokusim trosicku rozpohybovat.

Dnesni nadherny den primo vybizel k cyklistice a proto jsme temer jako obvykle vyrazili do Kolodeji. LVR se blizi, a nepta se, cos delal pred nim. Kolem druhe hodiny jeste civim na prehanku a pak uz se po mokre silnici blizim ke Kolodejim, kde obvykle potkavam Kolikace. Dnes jedu v zimnim drezu a ani Kolikac v teflonkach nenechava nic nahode volbou zimaka. Vlastnorucne vyrobene zasterky trochu kvalitou pripominaji moje rukavy z Roblina, ale ucel splnily. Davame si vzdy dvacku km na rozehrati a dvojku B na zapiti. Dnes jsme se ale trosicku zdrzeli v Doubravcicich, (dlouho nebylo roztoceno) a tak jsme museli jet po trase a odchytavat balik. Schvalne jsme se sazeli kolik lidi tak v tomhle krasnem pocasi muze jet. Vylucovaci metodou jsme vyloucili vsechny. A nemylili jsme se az na Romana (CKKV), ktery nas nabral ve Stupicich. A hele za minutu Vyhup, pak Tomas, Franta a David Klima. Nechcete se svest? Jedeme po trase. Nakonec sestava skoro jak ve ctvrtek. Cakame si to po mokre a behem toho se vymejsli kudy a kam. Nakonec po dlouhe dobe jedeme na Ondrejov. Tam se mi zacina nejak ozyvat prehazovacka a pri te prilezitosti si ani nevsimam, ze nemame uz Kolikace. Zasterky ho zradily  Ve sjezdu do Chocerad jiz nejsem schopen skoro radit a balicek daleko prede mnou. Jede se podel vody do Skalice. Na(ne)stesti Roman pichnul a tak jsem se mohl v klidu zacit venovat prehazovacce. David Klima zkusene hned zjistil pricinu, (vytocena matka od kazety) a netrvalo dlouho (teda dyl nez prezouvani) a kolo bylo zase pojizdne. Diky za pomoc. Samorejme nez jsem se rozehral ve svem zimnim obleceni balicek byl fuc. Nastesti cestu znam a pred Stribrnou jsem to sjel. Davame pak oboje Strimelice a opet Ondrejov, tam to bali Vyhup smer Ricany. Uz ma dnes vydelano. Zustavame jen petice a jedeme na Senohraby. David s Tomasem zacinaji pritvrzovat ve stoupanich a prvni obeti se stavava Franta. Ja uz zacinam pomalicku take odchazet od prehrati od zimniho nadobicka, ale statecne se drzim temer az do Popovic. Tam mi trojice David, Tomas, Roman ktera opet preradila na vyssi stupen definitivne ujizdi. No cekal jsem to horsi. Pres Ricany, Kolovraty a Uhrineves se vracim do Bechovic. Kupodivu jsme nezmokli a obcas se i zahrali slunickem. Na leden je docela teplo. Takze suma sumarum dnes 166km, 27km/h, 2076m prevyseni.

 

 

Kolbaba, Zář 1, 2005 21:00:38

Dnes v odpoledních hodinách proběhlo závěrečné soustředení jádra mezinárodní vědecké skupiny A pro KŠ 2005, složené z odborníků Institutu dalekonosnej ciklistiki imeni Maratonskego

a Kolbabovy university Kladno. Na 100km tarti mezi Prahou, Loděnicí, Bubovicemi, Karlštějnem, Srbskem, Sv . Janem a Úhonicemi vědci testovali optimální tempo ve vztahu ke sklonu silnice, větru, teplotě, žízni a hladu. Výsledky jsou dosud přísně tajné, ale zúčastnění je předběžně označují za veskrze pozitivní.

 

 

bigmig, Zář 6, 2005 21:44:25

Protoze se posledni dobou nejak malo pisou reporty z treninku, tak se to pokusim alespon trochu napravit reportazi z dnesnich Kolodeji. Jak uz jsem po obede napsal pojal jsem to dnes jako posledni pripravu na krale a tedy zajet s umyslem nechat v kolodejich srdce, nebo spis plice. Predpokladal jsem ze se dnes sejde silna sestava a i kdyz to dlouho nevypadalo, tak se nakonec sjelo top Ten vcetne Libora Janouska, Davida Klimy, Tomase a dalsich vyrysovanych litek. Chybel je Vyhup a to je skoda. Kolikac mel dnes bohuzel jiny program, takze ze Slapek dorazil uz jen Miki. Celkem je nas asi 14. Hned na zacatku jsem trochu podcenil pocasi a nevzal si moiru

 Cekal jsem totiz horko, ale studeny vitr dost neprijemne chladil  Trasa byla dnes volena nadherne. Po pocatecni klasice do Mukarova na Ondrejov, Chocerady, Kom. Hradek, Vranov, Ostredek a zpet. Miki hned na startu predem hlasi, ze dava jen hodinku a i tak to na ni bude moc. Presto maka naplno a i proti silnemu studeme vetru dokazuje, ze ma skvelou formu a na Krali urcite zazari  Me se po pocatecnich bolestech nohou zacina celkem darit a bez vetsich problemu drzim tempo. Miki se v Ondrejove odpojuje a miri domu. My pokracujeme proti vetru dolu do Chocerad. Sjezd mi samozrejme zase nevychazi a jako posledni najizdim do stoupani na Hradek. Vidim jen Frantu a Romana z CKKV. Ve stoupani se mi dari oba sjet a postupne se priblizuji k čelu tazenem Davidem a Liborem. Ostatni se trochu propadaji. Ve sjezdu pod dalnici jsem nastesti dalsi manko nenabral. Stoupani nepolevuje kolem Vranova a Lhoty a me se konecne dari dotahnout osmiclenou skupinku. Nastupuje Libor a skupinka se ihned deli na dve pulky. Samozrejme ze jsem spadl do te druhe  a se mnou i prekvapive David. Pred Benesovskou silnici se mi ale dari ve spolupravi s bajkarem Primdou Libora a Tomase, co s nim jediny uvisel, dojet. Konecne jsem poprve uvisel Libora. Predpokladam samozrejme, ze urcite nejel na 100 pro. Nastava vsak jiny problem. Zacina me desne bolet bricho a vypada to na prujem. Rozbite silnice mi trochu pomahaji celit chorobe, ale neni to ono. Desim se, ze zustanu sam a skoncim nekde v kukurici  Snazim se neztratit kontakt i kdyz bolesti rostou a to se mi dari i za cenu ze v kalhotech uz neni vse vporadku  Sjezd do Chocerad mi kupodivu dost pomohl a nasledne stoupani, i kdyz uz to zdaleka neni ono, jedu opet v pohode. V Ondrejove se ceka a ja doplnuji vodu u pumpy, protoze ta moje je pricinou jistych potizi. Chlapci mi odjizdeji, ale nejedou uz na krev, takze je v Struharove dojizdim. Jedeme zpet stejnou cestou do Sibriny a jde se na pivo. Ja dnes na pivo bohuzel nemam ani pomysleni, protoze streva si opet delaji co chteji. Loucim se s ostatnimi a prijizdim k avizovane kukurici. Tentokrat to bylo jen tak tak  No a udaje: dst 165km cas 5.56 avg 27. 8 prevyseni 2079

 

 

Kolikac, Zář 7, 2005 11:40:05

Musim se s Vami podelit o zazitky z cesty do Bystrice, protoze to co mi umoznil zazit Vyhup, na to se jen tak nezapomina...

Vyrazil jsem podle planu a poslal jeste Vyhupovi SMSku, ze budu Ricany projizdet kolem 14:15hod. V sobotu na ceste z casovky z Hlasne, naznacoval, ze by se mozna ke me pridal a podporil me na ceste do Bystrice, pry si to jeste potvrdime v utery, ale zadna zprava mi od nej neprisla a tak jsem pozbyval vsechny nadeje na spolecnou jizdu. Jiz ve Strasnicich bylo jasne, ze je sice nadherne slunecne pocasi, ale neskutecny protivitr... Dojel jsem do Kolodeji a pokracoval na Ricany, stale jsem nejak tajne veril, ze tam Vyhup bude, vitr byl opravdu sileny, byl jsem rad, kdyz jsem jel po rovine pres 25km/hod., mel jsem za sebou asi 20km a cejtil jsem se opravdu bidne, ta predstava, ze mam jet dalsich 170km v takovem vetru ve me vyvolavala myslenky na vlak apod.

Vjedu do Rican, zacnu i trochu bloudit a v tom telefon, neuveritelny, Vyhup, on jede, jedina moje zachrana, v tu chvili mam pocit, jako bych vyhral 1.cenu ve Sportce, setkavame se, mam chut ho obejmout )

Ale pak to teprve zaclo, Vyhup nasadil svoje treninkove tempo a ja se za nim usadil v zavetri a jel co to slo, plapolal jsem jak drak ve vetru, Jevanske udoli, Stribrna Skalice, stale v zavetri, citil jsem se trapne, takhle se vezt, a tak jsem pred Sazavou na chvili vystridal, tepovka vylitla pres 170, a tak jsem zase po chvili zalezl dozadu, proste to neslo, to nebyl letni vanek ... Hnala nas dopredu touha to zvladnout za svetla, pred Talmberkem jsem jemne Vyhupovi naznacil, ze by mohl se mnou jet az do Bystrice, ze hned jedu autem domu s Vercou a vezmu ho nazpet, a on to prijal, diky, diky, protoze sam bych to fakt nezvladl.

Pred Uhl. Janovicemi prisla neprijemna udalost, projizdeli jsme okolo napadanych hrusek na zemi a v tom pich, bodla me vcela do rtu, vytahuji zihadlo a ret zacina pekne natekat. Neda se jet vedle sebe a povidat si, vitr veskera slova zene nekam pryc a tak jen slepe dupu do pedalu a drzim se te modre gumy, jsme ve Zbraslavicich, musim si jit ochladit pysk jednim pivkem. Ptam se Vyhupa: " Co muj ret, je to hodne natekly ? "... "no trosku jo..." rika Vyhup ... jdu si pro vodu do bidonu na zachod, kouknu do zrcadla a uplne se zhrozim, kdo to tam na me kouka, to nebyl ret, ty byl opravdovy "rypak"... hruza, skoda ze nemame fotak, to by byla fotka. A jedeme dal, Hlohov, vzpominame na Bigmiga a vroucne si prejeme, at aspon chvili fouka do zad, kdepak, dnes si to musime vyzrat az do dna.

Je to peklo, zda se mi, ze ten vitr fouka ze vsech stran, ani chvile oddechu, jeste ze jede Vyhup, to je andel, ma tu spolurpaci v sobe, vzdy kdyz vidi, ze ztracim, tak zpomali, abych tolik netrpel... fakt zazitek. Stale propocitavam, zda-li to stihneme do tmy. vola mi tchan, ze pro nas nekam prijede naproti autem, zatim odmitam, stale verim, ze to zvladneme. Ale Vysocina je kruta, zacina foukat snad jeste vice a vitr je chladnejsi, jsme v Chotebori, ted to jenom napalit pres Bilek, Zdirec do Zdaru, jedeme v protismeru LVR, ne to asi nestihneme, je 19:15, zacina soumrak a pred nami jeste 50km v nepeknych kopcich, jsem take spatne oblecen, nechceme riskovat pred Kralem, a tak jizdu ukoncujeme ve Zdaru, kde nasedame do vyhrateho auta kolem 20:00hodiny.

Najeto 166km prumerem 27,3km/hod....140km jizda v haku

Vyhupe jeste jednou diky, mozna jsi mi pripravil nejsilnejsi zazitek letosni sezony...

 

 

Vyhup, Zář 7, 2005 19:25:17

No, Kolíkáčovi děkuji za až mnoho děkovných výrazů, cením si toho asi tak, jako při včerejším nepřetržitém cenění všemožných grimas vůči ostrým větrným poryvům. Zážitek to věru byl. Vysočina nádherná a všechno úsilí stálo za to, především v podobě velmi chutné houbové omáčky s knedlíky od Kolíkáčovi tchyně. Dlouho jsem něco podobného nepozřel. Rád se připojím do budoucna k podobným výpadům z Prahy a doufám, že klimatické podmínky jistě budou příznivější. A třeba se někdo i přidá další.

 

 

Šemik, Zář 15, 2005 20:19:43

Sousede pozor, dělám všechno proto abych tě na Stodůlkách rozcupoval na malý kousky nebo teda alespoň uvisel . Včera jsem na sebe po práci skoro po tmě nechal pípat tepák na rovince na Zbraslav. Dneska jsem si mrsknul nádhernej trénink s Kolíkáčem, cca 80km avg přes 28, v kopcích tepy přes 180. Dvě pivka u Reného (jako trénink na valnou hromadu). Hele Kolíkáči za ten dnešek díky, supr trénink.

 

 

Kolikac, Zář 15, 2005 20:40:10

Jo jo, dnes jsem neplanovane vyrazil, rozhodnuti padlo v 15,30hod. a stalo to za to. Nejdrive jsme udelali dvojclenny balik od mostu se Semikem, nabalovali se postupne lidi a od Zbraslavy uz se jelo v hezkym balicku (napr. Pepa Vejvoda, Marek Vitoch, Jirka Chaba a dalsi...) V Davli jsme se odpojili a debatovali o Slapkach  Jinak si nikdy nepreji, aby se jel zavod skrz Prahu, protoze bych tam Semika nikdy neuvisel. Semiku taky diky, nadherne jsem si vytocil nohy po Krali...

 

 

Vyhup, Říj 24, 2005 14:06:22

Chlapíci, přidejte se zítra, bude to rekreace. Žádné úchylné tempo, pouze s rozumem. Cesta bude zajímavá různorodými pohledy. Očekáváme trasu : rovinaté údolí na Sázavu, zajímavé Rataje n/S, pak pozvolné stoupání k Zalíbené a překrásné scenérie při sjíždění serpentýn před samotným Štenberkem a jeho zámeckou dominantou. Pak se povezeme podle vody 6 kiláčků a vyšplhneme Kolbabou vyměřený kopec na Čeřenice a u Kolbabů se prosmýkneme na Ostředku, dolů do Chocerad a hore na Ondřejov, bašta hvězdářů Grygarů a spol., po té naposledy nabereme výškové metry ke Struhařovu a zbývajících 25 km už jen z kopce a po rovině na Prahu. To zvládnou i děcka...

 

 

Kolikac, Říj 25, 2005 19:42:57

citace HonzyA:

Nakonec vzpomeň na vyjížďky s KPO. Teď tam skoro nikdo nejezdí, včetně Šlapek, se kterýma (tehdy jich bylo pár) jsem se tam seznámil. Trochu se bojím, že se to tu pro samé závodění zvrtne k vytracenu.

To nesmime pripustit !!!

Verim v silu teto diskuze, diky niz se i dnesni vyjizdka na Sternberk promenila v nezapomenutelnou udalost. Jel i Petr, ktery me velmi mile prekvapil, jel jako dobre namazany stroj a skvele jsme spolu viseli za Vyhupem, ktery nam dokazal, ze okoli Sazavy ma dokonale projezdene a dokonce mel i cas fotit. Takze se teste na fotky, priroda je fakt nadherne zabarvena a ta krajina okolo Sazavy chvilemi pripomina Sumavu, tu zas jihoceske rybniky ci Alpske serpentiny ... Chlapci diky, bylo to hezke. Ja najel 148km prumerem 26,5km/hod.

Pouceni pro vsechny: Kdyz nekam jedu,dam vedet na diskusi, treba se nekdo prida...zadny tajny treninky !!!

 

 

Chalupa Petr, Zasláno: Říj 26, 2005 11:58:23

Tak takhle jsem si představoval cyklistiku ve snech  Díky Vyhupe a Kolíkáči.Chlapci na mě byli hodní a své tempo přizbůsobili dle mě a tak i já jsem včera vychutnal 138 km,průměr přes 26.O dobře namazaném stroji nic nevím, Kolíkáči, ale dík.

 

 

Kolikac, Zasláno: Lis 6, 2005 11:59:34

Povedlo se ... na Smichove Indurain a mraky dalsich cyklistu, v Chuchli pristoupil Soused, na Zbraslavy Jestrab a uz jsme si to hasili v dlouhatanskem hadu do Stechovic. Mlha z Vltavy, ale v baliku bylo jako v kozichu  Nazpet zase okolo vody v malem Slapkovskem balicku s prijemnym pokecem. Jo bylo to dobre ... 61km prumerem 29,4km/hod.... nedelni obed si zaslouzime, tak dobrou chut  

 

 

Chalupa Petr, Zasláno: Lis 27, 2005 17:49:41

Petr a Diablo naštěstí nic rušit nemuseli.Nedali nic na to že už se nikdo jiný nepřidal .Projížďka cca sledovala trasu Sobín-Loděnice-Svatý Jan-pak podle řeky do Berouna-Hýskov-seznámení s částí trati Hýskovských okruhů a zpět.Dalo nám to 3 a půl hoďky pohodové projížďky.Kilometráž buhužel neznámá - na našich zimních bajcích totiž toto sofistikované zařízení oba postrádáme.

 

 

Kolikac, Zasláno: Pro 10, 2005 12:55:21

Sousede a Diable diky, bylo to prijemne sobotni dopoledne ve Vasi spolecnosti ... Skoda jen, ze jsem neproveril zasterky v nejake vodni lazni, tak to budu muset vyzkouset asi i zitra, verme, ze bude mokreji   

 

 

Soused, Zasláno: Pro 10, 2005 16:36:32

Báječných 65km ve společnosti Diabla a Kolíkáče - cyklisty s bezkonkurečně nejvetsimi zástěrkami v Praze  Díky kucí

 

 

Chalupa Petr, Zasláno: Pro 11, 2005 15:24:39

V nědeli jsme u mostu byli tři:Kolíkáč,Diablo a moje maličkost se připojila u Zbr.mostu.Pohodové tempo,příjemná projížďka i když mám pocit ,že si zde někteří cyklisté léčí svoje mindráky. Cestu zpět jsem absolvoval ne podle vody ale s částí balíku jsem pokračoval do HOR  směrem na Radlík, Libeř, Dolní Břežany. Tepovka šla taky do hor .Celkem mě to dalo 70km.

 

 

Corriera de la serra, Zasláno: Pro 12, 2005 09:06:34

Praha 11.12.2005 11:00 Vcera pred polednem havaroval  na svem byciklu El Diablo - cyklista pusobici v prazskem tymu Vinohradskych slapek. Vracel se ze zimniho treninku (tak to ti blazni v Praze delaji :biglol. Existuje nepotvrzena domenka, ze k nehode doslo pri nacviku Klokaniho skoku, do nehoz se zarmouceny El Diablo pustil po nemilosrdne kritice, jiz se mu dostalo od Presidenta klubu. El Diablovi nelze nez poprat brzkeho navratu na bicykl a La Zore mnoho upsechu pri odstranovani nasledku na Diablove vystroji.  

 

 

Ho+Ho, Zasláno: Pro 12, 2005 09:39:19

V So od 10:30 proběhla nebojovná poklidná tůristická jízda směr Barranďák - Štěchovice - údolí Kocáby - hráz z levé strany - hráz z pravé strany - Brunšov - Hradišťko - Krňany - Kamenný Přívoz - Jílové - Radlík - Sulice - Křížkový Újezdec - Olešky (zde osvěžení v podobě Krušovického mušketýra a hovězí polévky) - Herynek - Kocanda - Jesenice - Břežany - Točná, cca 90 km. Traťové hodnoty: AVG 131(jednotlivě), MAX 213(součet), AVS 24.

 

 

neznamy ridic, Zasláno: Pro 12, 2005 11:39:45

Vcera kolem poledne byl spatren v okoli Dubce cyklista jedouci na "vytunene" F1. Cervena cepicka, zimni zeleny dres, kolo zatim bez pedalu, ale bojovnosti na rozdavani, presne tak jak ho zname ... ano o navrat se pokousi SEMIK !!!

 

 

robert, Zasláno: Pro 13, 2005 08:28:55

I kdyz jsem si rikal, ze v zime nevyjedu, protoze nemam blatniky, v sobotu bylo sucho a tak jsem to nevydrzel. Bohuzel mi rodinny casovy plan umoznil vyjet az po o, tudiz jsem se nemohl pridat do zadne avizovane vyjizdky, ale i tak to stalo za to. Kapku jsem podcenil zateplení kolen a pul cesty jsem trpel. Kdo to zazil, vi o cem mluvim. Celou nedeli jsem neohnul koleno. Jeste ted to trochu boli a tak vás, zkusne jezdce, prosim o radu, co s tim. Myslim s kolenem, to ze na pristi zimni vyjizdku mam mit poradny zimni kalhoty uz vim taky  

 

 

bigmig, Zasláno: Pro 14, 2005 12:11:32

Jsem vcera dal obvyklou hodku na trenazeru a dostal jsem pak takovy hlad, ze jsem musel zbouchnout 1/2 kg medvidku v kombinaci s hady a panenkami a dalsimi.... Bylo to fakt dobry. Cejtim se skvele. Doporučují 4 z 5 Kolbabů.  

 

 

Chalupa Petr, Zasláno: Pro 16, 2005 09:44:12

Včera jsem vyjel až ve 20 hod.Ve zprávách sice něco tvrdili o děšti a poryvech větru ale Kdo by té Kocurové věřil, že. Výsledkem mé snahy byly necelé dvě hoďky usilovného šlapání v té největší slotě co jsem kdy na kole zažil. Báječný zážitek prát se večer s přírodou. Jen pozor na nechápavé pohledy rodinných příslušníků  

 

 

Soused, Zasláno: Pro 17, 2005 16:24:55

Muj dnesni trenink se nesl ve znameni odpoledniho vybehu. Cistych 74min behu ve slozitem, lec mekouckem terenu, v objeti panensky bile prirody Prokopskeho udoli, za dohledu sportesteru......fantazie

 

 

Kolikac, Zasláno: Pro 18, 2005 18:04:05

Semik zpet !! Dnes odpoledne probehl trenink dvojice obhajujici vitezstvi z Brezanske osmy - Semik-Kolikac.

http://archiv.vinohradskeslapky.com/2005/treninky/semik.jpg.  Semdo dikes !! Sam bych nevyjel ...

 

 

Semik, Zasláno: Pro 18, 2005 18:24:32

Jo bylo to parádní, počasí pro kolo jak dělaný. Vyrazili jsme až pozdě odpoledne po okolí s heslem až to nepujde tak to otočíme. Nojo ale Kolíkáč když vidí zasněženou silnici je k nezastavení . Bylo to supr.

 

 

Soused, Zasláno: Pro 26, 2005 21:54:42

Tak sem konecne zase vymenil tenisky za kolo. Dnesní pocasí nebylo sice prívetivé: pod nulou, chumelenice, déšt' a zase chumelenice a zase déšt'..... Vybaven, pro mě již neodmyslitelnou termoskou, jsme si dal 2hodinovou vyjížďku přes Rudnou, Chrustenice, pak krásně zasněžené pozvolné lesní stoupaní na Úhonice, pak Chýně, Sobín a domů. V lese to šlo, ale v polích to byl očistec, zmrzly me prsty na rukou i nohou, ale tu chvilku to šlo vydržet a byla to paráda  Najeto 38 poctivých zimních km.

 

 

Šemík, Zasláno: Pro 27, 2005 08:52:28

Soused maká, Šemík musi taky . 24.12. jsem jel za rodinou do Žatce 86,9km, celou dobu vítr proti, hnus. No a 26.12. zase zpátky 101,6km už bez větru, takže pohodička. Možná se mi podaří tenhle týden vypadnout z práce, pokud by se někdo přidal jel bych se zase projet.