Všenory - časovka do kopce

11.07.2004

 

účastníci:

Kolář Adam

Litera Martin - Soused

Prihara Matěj - Mates

 

 

Co nás čekalo: délka 3,3km, převýšení 158m, průměrné stoupání 4,8%

 

Komentáře účastníků:

 

Adam

Na časovku jsem vyrazil s tím, že pojedu nadoraz. Hodně mi psychicky pomohlo, jak jsem dotahoval Matese, který časovku podle mě jezdí hodně "výletně". To Soused to měl horší, jelikož jsme v časovkách se svými nynějšími koly hodně vyrovnanými soupeři. Kdyby jel Soused na Treku od Matese, bylo by to horší. Ale nebudu mluvit o kolech, každý musí bojovat s tím co má a když někdo zase dá ty peníze do lepšího materiálu, prokazuje, že ho cyklistika fakt baví. Najdou se samozřejmě výjimky, asi jako cyklista, který k nám na mé pozvání před startem přijel na kus řeči na Treku 5200 cca za 100 000Kč. Když jsem se ho zeptal, "tak co,jak to jede", odpověděl: "ani nevím,já na tom moc nejezdím a těch kol mám ještě doma víc". Tahle hláška nás všechny dostala. Zajímalo by mě, jaký měl čas, příště si musím zapamatovat jeho číslo. Takže na závěr bych řekl že já i Soused můžeme být s časem spokojený. Mates možná ne,ale podle jeho slov je to jeho první sezóna a tak hlavně sbírá zkušenosti a já jsem rád,že s ním zatím v časovkách nemusím svádět velké boje.

 

Mates

Dalsi vydarena akce, pro me trosku zklamani, protoze mi chybel Semik muj vecny harcovnik, ktery me vzdy povzbudi do vetsich vykonu...A taky jsem si spackal startovni rost kde jsem mel startovat za Adamem. Misto toho jsem startoval prvni s Adamem v zadech a vubec jsem netusil trasu a taky jsem nevedel jaky tempo mam nasadit... Takze to dopadlo tak jak to dopadlo, nicmene Adam si vyhru zaslouzil a patri mu velka gratulace...

 

Soused

Tak jsme snad Šlapkám ostudu ve Všenorech neudělali! I když účast jistě byla poznamenána Beskydem na startu se sešlo dost lidí. Viděl jsem startovní číslo 77. Šlapky na trať vyrazily v tomto pořadí Matěj, Adam, Soused. Tady mě nedá než vzpomenout našeho věčného hecíře Adama, který se na start časovky postavil s batohem na zádech!!! Na mou otázku proč jede z batohem lakonicky odpověděl. "Po závodě jedu na třešně, přece se nebudu vracet dolů!!"...prostě Adam. Trať jsem znal, což je u mě vzhledem k orientačnímu zážitku z Brdského švihu, velká výhoda . Má taktika velela jet první "městskou" část nadoraz a zbytek co to dá . Do cíle sem sice opět dorazil s pocitem, že sem to mohl zmáčknout ještě trošku víc, ale byl sem spokojenej. Zapomněl sem si měřit čas, takže jsme se s Adamem dohadovali, jestli tu jeho půlminutu stáhl nebo ne. Nakonec jsme počkali na výsledky, kde jsem zjistil, že jsem ji nestáhl. Takže nás Adam potupně porazil i s batohem . Myslím, že ani Matěj nezaostal o mnoho za námi a jel výborně. Sečteno, podtrženo: byl to zase jeden pěknej závod i když bez účasti elity šlapek, které nás tak vzorně reprezentovali v Beskydech. Takže Ahoj na dalších závodech!

 

bVýsledky Šlapekb                 Celkové výsledky ze Všenor                 Celkové výsledky za rok 2004

µFotodokumentaceµ                                  Diskuze

 

6 Historie 6

2003